Termeni si conditii

  TERMENI SI CONDITII

  IDENTIFICAREA
  Acest site este intretinut si administrat de S.C. AROME DE POVESTE SRL. Proprietarul acestui site este AROME DE POVESTE S.R.L.
  Date de contact:S.C. AROME DE POVESTE S.R.L cu sedul in str. Cararuia nr. 6-8, sector 4, Bucuresti, Romania.
  Email: contact@aromedepoveste.roRegistrul Comertului
  J40/16313/13.12.2016,CUI: 36832820IBAN RO56 INGB 0000 9999 0642 3243 deschis la ING BANK
  CUM COMANZI
  Comenzile pot fi facute online, direct pe pagina de internet. Produsul pe care vrei sa il comanzi poate fi gasit in meniului din dreapta paginii ce contine categoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. Prin apasarea butonului Adauga in cos, produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
  Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor, pentru finalizarea comenzii, trebuie sa introduci urmatoarele date:

  • Datele personale / Datele de facturare
  • Adresa de livrare

  Dupa completarea tutoror datelor, te rugam sa citesti si sa bifezi ca esti de acord cu Termenii si Conditiile paginii www.aromedepoveste.ro si sa bifezi daca doresti sa te abonezi la Newsleterul Arome de Poveste in care te vom anunta periodic despre noutatile si promotiile curente.

  Comanda ta este incheiata cu succes cand va fi afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii, cu stadiul In curs de confirmare. In momentul procesarii comenzii de catre AromeDePoveste.ro, vei primi un e-mail prin care vei fi informat de noul status al comenzii, denumit Comanda confirmata.

  Iti poti face cont pe site, introducand un nume de utilizator si o parola. Astfel, te poti autentifica pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, pentru a modifica sau sterge profilul sau pentru a face comenzi ulterioare, fara a reintroduce datele de contact.

  PLATA

  Ai la dispozitie plata prin RAMBURS, la livrarea coletului de catre curier.

  LIVRAREA

  Livrarea este GRATUITA pentru comenzi peste 100 lei.

  Comanda minima este de 30 lei cu TVA inclus.

  Pentru comenzi cu valori intre 30 si 100 de lei, costul transportului este de 15 lei, indiferent de localitate.

  Livrarile se fac doar pe teritoriul Romaniei.

  Coletul va fi livrat prin curierat rapid.

  Timpul de livrare este de 2 zile lucratoare.

  In cazuri exceptionale produsele pot fi livrate in maximum 3 zile lucratoare.

  RECEPTIA PRODUSELOR

  La receptia coletului, daca observi degradarea acestuia sau daca este desigilat, il poti returna curierului. Acesta va intocmi un proces-verbal de constatare, fara costuri pentru tine.
  In cazul in care doresti returnarea produselor din alte motive decat cele mentionate mai sus, ai dreptul sa faci acest lucru, iar plata transportului prin curier pentru retur este in sarcina ta.
  Conditia pentru returnarea produselor este ca acestea sa fie nedesigilate si nedeteriorate.
  Poti returna coletul prin orice firma de curierat la adresa: Radix S.R.L., Sos. Bucuresti, nr. 26, Ciorogarla, Judetul Ilfov. Vei primi de la Radix contravaloarea comenzii in maximum 3 zile lucratoare. Restituirea sumei se va face exclusiv prin transfer bancar.

  RESTITUIREA BANILOR

  Restituirea sumelor achitate se face de catre Radix SRL catre Client si se va face in termen de maximum 15 zile, exclusiv prin transfer bancar in contul bancar furnizat de Client.

  Solaris Plant si Radix SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru furnizarea eronata a datelor bancare de catre Client.

  DESPRE NOI

  Magazinul online AromeDePoveste.ro este oferit de S.C. AROME DE POVESTE S.R.L., cu sediul social in str. Cararuia nr. 6-8, sector 4, Bucuresti.

  Magazinul online AromeDePoveste.ro este operat de S.C. Radix S.R.L. cu sediul social in Bucuresti, sector 6, Valea Cascadelor, nr. 21, inmatriculata la Registrul comertului sub nr. J40/24807/1993, avand cod unic de inregistrare RO4887801.

  Punct de lucru depozit: Sos. Bucuresti nr. 26, 077055 Ciorogarla, jud. Ilfov. Livrarea produselor se face numai prin curierat sau prin parcul auto propriu. Nu exista program de lucru cu clientii la depozit.

  In cazul in care doresti sa faci o sesizare sau o reclamatie pentru orice problema in relatia cu AromeDePoveste.ro, te rugam sa ne scrii pe adresa contact@aromedepoveste.ro

  AromeDePoveste.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site.

  DREPTURI DE MARCA

  Marca Solaris este marca inregistrata la OSIM sub numarul: 125338.

  Marca Arome de Poveste este inregistrata la OSIM sub numarul: 137173

  POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

  AromeDePoveste.ro se angajeaza sa transmita datele dvs personale doar catre RADIX SRL, date care sunt folosite numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

  Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe AromeDePoveste.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. AromeDePoveste.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

  DATELE PERSONALE

  Prin inregistrarea ca utilizator al AromeDePoveste.ro iti vom solicita o serie de date personale precum numele si prenumele, adresa de email, adresa, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea ta ca utilizator al serviciului AromeDePoveste.ro. De asemenea, pentru a te abona la newsletterul sau alertele AromeDePoveste.ro, va trebui sa ne comunici o adresa de e-mail valida precum si alte date personale.

  LIMITAREA RESPONSABILITATII

  S.C. AROME DE POVESTE S.R.L. si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat, in timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. Desi face toate eforturile in acest sens, S.C. AROME DE POVESTE S.R.L. nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor), ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi.

  PROPIETATEA INTELECTUALA

  Continutul, designul Arome De Poveste.ro si orice alt material avand legatura cu acesta trimis catre tine prin email sau furnizat prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse, precum si orice alte materiale) apartin Arome De Poveste S.R.L. si/sau colaboratorilor sai si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu poti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele AromeDePoveste.ro fara a detine o permisiune scrisa prealabila din partea Arome De Poveste S.R.L.

  Nu poti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) aleAromeDePoveste.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea AROME DE POVESTE S.R.L.
  Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a AromeDePoveste.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul AromeDePoveste.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu poti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Arome De Poveste S.R.L.

  AromeDePoveste.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ai observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, te rugam sa ne trimiti o instiintare la adresa de email: contact@aromedepoveste.ro.

  INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

  Site-ul AromeDePoveste.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului AromeDePoveste.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, trebuie sa te inregistrezi ca utilizator (sa iti creezi un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre tine a Termenilor si Conditiilor de utilizare a AromeDePoveste.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Arome dePoveste S.R.L.

  Intrucat Termenii si Conditiile pot fi modificate, te rugam sa le revezi periodic. In conditiile in care nu vei mai fi de acord cu prevederile acestora, te rugam sa nu mai accesezi/folosesti serviciile AromeDePoveste.ro

  Daca folosesti acest site, esti responsabil cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul tau de utilizator creat pe site si esti de acord sa iti asumi responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul tau de utilizator.

  AromeDePoveste.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

  PRETURILE

  Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe AromeDePoveste.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata conform cotelor in vigoare la data facturarii pentru produsul respectiv).

  DESCRIEREA SI RETURNAREA PRODUSELOR

  AromeDePoveste.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de exact in prezentarea corecta a informatiilor prezentate pe acest site. Cu toate acestea, AromeDePoveste.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau alte tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de AromeDePoveste.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe site, il poti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

  Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 34/2014.

  In cazul in care intelegi sa valorifici acest drept ai obligatia sa returnezi produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala ta. Produsele se pot returna exclusiv prin servicii de curierat la adresa: Radix S.R.L., Sos. Bucuresti, nr. 26, Ciorogarla, Judetul Ilfov.

  Vei primi de la Radix contravaloarea comenzii in 3 zile lucratoare.

  Restituirea sumei se va face exclusiv prin transfer bancar.

  RECENZII, COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE TIPURI DE CONTINUT

  Pe AromeDePoveste.ro poti posta  recenzii, comentarii, poti trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; AromeDePoveste.ro isi rezerva dreptul de a nu permite publicarea unor mesaje care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam.

  In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe AromeDePoveste.ro, transmiti, in afara cazurilor in care Arome De Poveste SRL indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.

  Arome De Poveste SRL are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe AromeDePopveste.ro, cedezi dreptul catre Arome De Poveste S.R.L. de a folosi numele tau in relatie cu materialele postate; garantezi ca detii sau controlezi intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postezi; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si a altor forme de continut din partea utilizatorilor, ale AromeDePoveste.ro.

  AromeDePoveste.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site.  AromeDePoveste.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. AromeDePoveste.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

  FORTA MAJORA

  AromeDePoveste.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre AromeDePoveste.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa AromeDePoveste.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la AromeDePoveste.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele AromeDePoveste.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

  PUBLICITATEA

  AromeDePoveste.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa si/sau a colaboratorilor sai. Prin utilizarea AromeDePoveste.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, iti exprimi in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

  LEGISLATIA APLICABILA

  Serviciile oferite de S.C. Arome De Poveste S.R.L. prin intermediul AromeDePoveste.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane aplicabile. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei, la sediul SC Radix SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

  PPREZENTAREA OFERTEI

  AromeDePoveste.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand orice modificari asupra preturilor si informatiilor despre produsele prezente pe site-ul AromeDePoveste.ro, fara o instiintare prealabila. Informatiile despre produsele prezente pe site-ul  AromeDePoveste.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul  AromeDePoveste.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

  0