Ulei din seminte de mustar Solaris

    Ulei din seminte de mustar Solaris

    1.70 lei

    SKU: 22720 Categorie:

    În stoc

    Descriere

    Ce contine

    Contine circa 60% acizi grasi mononesaturati, dintre care 42% acid erucic si 12% acid oleic, si 21% acizi grasi polinesaturati, dintre care 6% acid linolenic (omega-3) si 15% acid linoleic (omega-6).Acest produs contine substante bioactive foarte importante pentru mentinerea sanatatii generale a organismului. Dintre acestea fac parte: vitaminele (A, B3, B4, B6, D, E, K, P), glicozidele, fitosterolii, substantele volatile, acizii grasi polinesaturati, clorofila, acidul linoleic si altele.

    Cum se consuma

    Uleiul de mustar este folosit in special ca ulei de masaj. Aplicat extern, imbunatateste circulatia sangelui, iar efectul este imediat. De asemenea, uleiul de mustar este folosit in dermatologie si cosmetologie in tratamentul unor boli de piele si ca mijloc de ingrijire al tenului si pielii corpului. Este absorbit usor in piele, hidrateaza, curata si protejeaza pielea de aparitia ridurilor, atacul radiatiilor ultraviolete si imbatranirea prematura datorita unor factori externi. Aplicat pe scalp ajuta in prevenirea caderii parului si albirea inainte de vreme. De asemenea este un balsam natural pentru par, il face mai rezistent si mai stralucitor.

    Recenzii

    Nu există recenzii până acum.

    Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei din seminte de mustar Solaris”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    0