Descriere
Descriere
Grau spelta 500 g Solaris
Graul spelta este cea ma veche dintre cereale si stramosul graului comun. Din punct de vedere alimentar este incomparabil mai valoros decat graul comun. Spre deosebire de graul comun, spelta ramane protejat de palee si dupa recoltare si are un gust deosebit, mai intens care aminteste cel de nuca.
In comparatie cu alte alimente, graul spelta produce mai putine alergii. Probabil glutenul acestuia este altfel constituit decat cel al graului comun producator de alergii. De aceea graul spelta se recomanda la alergii la grau si secara si in general in cazul bolilor alergice.
Ce contine
100% grau spelta natural
Cum se consuma
Este foarte hranitor, cu gust discret de nuca. Poate fi folosit in painici (in special paine cu maia), preparate de patiserie, in salate sau budinci cu fructe (hidratat 6 ore sau fiert in prealabil), in moduri similare cu graul integral.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.