Descriere
Descriere
Faina de hrisca este una dintre cele mai bune surse de proteine de foarte bună calitate și ușor digerabile, fiind o alternativă excelentă la carne. Beneficiile sunt remarcabile și în eliminarea toxinelor, datorită conținutului bogat în fibre. Făina de Hrișcă este foarte hrănitoare și bogată în fosfor, magneziu și vitamina P. %%sep%% Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade.
Faina este macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade.
Hrisca este o cereala cu popularitate crescuta in Ucraina, Rusia, Bucovina.
Ce contine
Faina de hrisca are continut crescut de niacina, riboflavina, piridoxina si tiamina. Nu lipsesc nici mineralele: zinc, fier si potasiu.
Cum se consuma
Hrisca poate fi consumata in sarmalute, tocanite. Faina este utila in panificatie, putand inlocui faina alba de grau.
Produsul poate contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte susan, telina.
100% NATURAL
FARA ADITIVI SAU CONSERVANTI
Recenzii
Nu există recenzii până acum.