Cafeluta de cereale si cicoare natur punga Solaris

    Cafeluta de cereale si cicoare natur punga Solaris

    10.37 lei

    SKU: 11142 Categorie: Etichete: ,

    În stoc

    Descriere

    Descriere

    Cafeluta de cereale si cicoare natur punga Solaris 250 gr

    Ce contine

    Orz, secara, cicoare – prajite.

    Cum se consuma

    Se adauga o lingura de cicoare la 200 ml apa. Se fierbe 3 minute si se lasa la decantat inca 5 minute. Se strecoara daca este nevoie. Se indulceste dupa gust cu zahar brun sau miere. Se poate prepara cu lapte sau pentru diferite deserturi (prajituri, torturi), cu adaos de mirodenii (scortisoara, cuisoare, ghimbir, cardamom, nucsoara). TORT MOCCA: Se freaca 5 oua cu 100 g zahar vanilat pana se obtine o crema. Se adauga o lingura de cicoare, 140 g de faina si se amesteca bine. Se toarna compozitia intr-o forma unsa si se coace la foc potrivit o ora.

    Caracteristici

    Principalele ei beneficii sunt:
    – Este un revitalizant general, avand si propietati afrodiziace ;
    – Are actiune diuretica fiind un tonic pentru caile urinare;
    – Prin consumarea cicorii, pielea devine calda si catifelata.
    – Inulinele stimuleaza cresterea Bifidobacterium în intestinul gros. Ele sunt utilizate de catre plante pentru depozitarea energiei, gasindu-se in general la nivelul radacinilor si rizomilor. Multe plante care sintetizeaza si acumuleaza inulina nu mai acumuleaza alte astfel de materiale, cum ar fi amidonul. Inulina obtinuta din cicoare este ingredientul multor suplimente alimentare care ajuta in curele de slabire, deoarece stimuleaza digestia si reduce valoarea nutritiva a hranei. Deasmenea, ea are un impact minim asupra glicemiei, putand fi consumata si de diabetici si suferinzii de alte boli cu probleme în ceea ce priveste nivelul zaharului din sange

    100% NATURAL   
    FARA ADITIVI SAU CONSERVANTI

    Recenzii

    Nu există recenzii până acum.

    Fii primul care adaugi o recenzie la „Cafeluta de cereale si cicoare natur punga Solaris”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    0