Arome de poveste

  3 produse gasite

  0 out of 5

  Faina din fructe de roscove Solaris 100 gr

  3.03 lei

  Descriere Faina din fructe de roscove Solaris 100 gr (carob) Ce contine Pudra de roscove (carob) are un gust apropiat de cacao insa nu contine teobromina, substanta care poate provoca insomnie, agitatie si anxietate, mai ales in randul copiilor. Este dulceaga si retetele in care este integrata necesita mai putin zahar sau miere. Cum se consuma Este folosita in special…

  0 out of 5

  PUFULETI CU PUDRA DE CACAO 50 g SOLARIS

  3.89 lei

  Descriere PUFULETI CU PUDRA DE CACAO 50 g SOLARIS Ce contine Malai degerminat din porumb nemodificat genetic; Ulei vegetal de palmier (oleina); inulina pulbere din agave (10%); pulbere de cacao (5%) 100% NATURAL FARA ADITIVI SAU CONSERVANTI Produsul poate contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte, susan, telina.

  0 out of 5

  PUFULETI CU PUDRA DE ROSCOVE 50 g SOLARIS

  3.89 lei

  Descriere PUFULETI CU PUDRA DE ROSCOVE 50 grame Ce contine Malai degerminat din porumb nemodificat genetic; Ulei vegetal de palmier (oleina); Inulina; Pudra de roscove (5%) 100% NATURAL FARA ADITIVI SAU CONSERVANTI Produsul poate contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte, susan, telina.

  0