Arome de poveste

  3 produse gasite

  0 out of 5

  Ulei esential de lavanda Solaris 10 ml

  10.27 lei

  Descriere Ulei esential de lavanda Solaris 10 ml Ce contine Ulei esential obtinut prin distilare cu vapori de apa a plantei Lavandula Angustifoli Recomandare Mod de utilizare: Se folosesc 3-5 picaturi in amestec cu 30ml apa, in lampa de aromoterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant. A nu se administra intern!

  0 out of 5

  ULEI ESENTIAL PREMIUM SELECTION D’OR LAVANDA SOLARIS 5 ml

  18.86 lei

  Descriere ULEI ESENTIAL PREMIUM SELECTION D’OR LAVANDA SOLARIS, cantitate 5 ml Sticluta recipientului este prevazuta cu pipeta! Ce contine Uleiul esential Selection d’Or LAVANDA Solaris este produs cu maiestrie din planta Lavandula Latifolia, prin distilare cu vapori de apa. Produsul se remarca prin calitatea premium, asigurata printr-o metoda de extractie avansata. Mirosul sau este pur si reflecta mireasma de lavandei….

  0 out of 5

  ULEI MASAJ CU COCOS SI MIGDALE 120 ml SOLARIS

  17.77 lei

  Decsriere ULEI MASAJ CU COCOS SI MIGDALE 120 ml SOLARIS Ce contine 50% ulei de cocos presat la rece, 50% ulei de migdale presat la rece Cum se consuma Aplicati o cantitate mica de ulei pe pielea usor umeda, apoi masati usor. O piele bine hranita va ramane bine hidratata si va avea un aspect neted si catifelat. Uleiul se…

  0