Arome de poveste

  4 produse gasite

  0 out of 5

  Ulei aromoterapie Lavanda Solaris, 10 ml

  4.59 lei

  Descriere Ulei aromoterapie Lavanda Solaris – 10 ml Ce contine Amestec de parfumuri pentru utilizarea in lampa de aromoterapie. Cum se foloseste Se folosesc 3-5 picaturi in amestec cu 30 ml apa, in lampa de aromoterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant.

  0 out of 5

  Ulei esential de lavanda Solaris 10 ml

  10.27 lei

  Descriere Ulei esential de lavanda Solaris 10 ml Ce contine Ulei esential obtinut prin distilare cu vapori de apa a plantei Lavandula Angustifoli Recomandare Mod de utilizare: Se folosesc 3-5 picaturi in amestec cu 30ml apa, in lampa de aromoterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant. A nu se administra intern!

  0 out of 5

  ULEI ESENTIAL LAVANDA 30 ml SOLARIS

  26.16 lei

  Descriere ULEI ESENTIAL LAVANDA 30 ml SOLARIS Ce contine Ulei esential obtinut prin distilare cu vapori de apa a plantei Lavandula Angustifolia. Cum se consuma Extern: bai 10 picaturi/cada dizolvate intr-un solvent (gel de dus, sapun lichid, spuma de baie), masaj 2-3 picaturi incorporate in ulei de masaj, aromoterapie 3-5 picaturi in 50 ml apa, inhalatii cu 8 picaturi la…

  0 out of 5

  ULEI ESENTIAL PREMIUM SELECTION D’OR LAVANDA SOLARIS 5 ml

  18.86 lei

  Descriere ULEI ESENTIAL PREMIUM SELECTION D’OR LAVANDA SOLARIS, cantitate 5 ml Sticluta recipientului este prevazuta cu pipeta! Ce contine Uleiul esential Selection d’Or LAVANDA Solaris este produs cu maiestrie din planta Lavandula Latifolia, prin distilare cu vapori de apa. Produsul se remarca prin calitatea premium, asigurata printr-o metoda de extractie avansata. Mirosul sau este pur si reflecta mireasma de lavandei….

  0