Arome de poveste

  3 produse gasite

  0 out of 5

  Ulei aromoterapie Iasomie Solaris 10 ml

  4.59 lei

  Descriere Ulei aromoterapie Iasomie Solaris, cantiate 10 ml Ce contine Amestec de parfumuri pentru utilizarea in lampa de aromoterapie. Cum se foloseste Se folosesc 3-5 picaturi in amestec cu 30 ml apa, in lampa de aromoterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant.

  0 out of 5

  ULEI ESENTIAL DE IASOMIE SOLARIS 10 ml

  16.44 lei

  Descriere ULEI ESENTIAL DE IASOMIE SOLARIS 10 ml Ce contine Ulei esential obtinut prin distilare cu vapori de apa a plantei Jasminum Grandiflorum. Recomandari Se folosesc 3-5 picaturi in amestec cu 30 ml apa, in lampa de aromoterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant. Pentru masaj se folosesc 3-5 picaturi in 50 ml ulei baza pentru masaj….

  0 out of 5

  ULEI ESENTIAL PREMIUM SELECTION D’OR IASOMIE SOLARIS 5 ml

  83.04 lei

  Descriere ULEI ESENTIAL PREMIUM SELECTION D’OR IASOMIE SOLARIS 5 ml Ce contine Uleiul esential Selection d’Or IASOMIE Solaris, cantitate 5 ml, este produs cu maiestrie din planta Jasminum Grandiflorum, prin distilare cu vapori de apa. Produsul se remarca prin calitatea premium, asigurata printr-o metoda de extractie avansata. Mirosul sau este pur si reflecta mireasma de iasomie. Cum se consuma Se…

  0