Arome de poveste

12 produse gasite

0 out of 5

Arahide 50 g Solaris

1.91 lei

Ce contine Arahidele contin un procent deosebit de ridicat de proteine – 26%, mai mult decat lactatele, ouale sau pestele; proteine, fibre; vitamine: B1, B2, B3, E, F; minerale: magneziu, calciu, fier, potasiu, antioxidanti, grasimi nesaturate, vitamine si fibre. Cum se consuma Pot fi consumate ca atare sau pot fi adaugate la diverite salate de fructe, pot fi macinate si…

0 out of 5

Biscuiti cu fructe uscate fara zahar 50 g Solaris

2.88 lei

Ce contine Faina integrala de grau, ulei de floarea soarelui, ulei de palmier nehidrogenat, curmale, stafide, fulgi de ovaz, seminte de susan, seminte de in, seminte de floarea soarelui, arahide, sare marina fara adaos de iod. Cum se consuma Se consuma ca atare sau maruntiti, ca blat pentru prajituri cu fructe si crema.

0 out of 5

Deliciu rosu 40 g Solaris

3.82 lei

Ce contine Amestec de fructe uscate si nuci: stafide, caju, migdale, merisor, agrise si seminte de pin. Cum se consuma Se pot consuma ca atare, fiind o gustare delicioasa. Pot inlocui alimentele procesate atunci cand suntem plecati la drum, oferind organismului energie. Pot fi un cadou irezistibil de dulce si de energizant pentru cei mici.

0 out of 5

Gustare delicioasa 50 g Solaris

3.82 lei

Ce contine Seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, seminte de pin. Cum se consuma Se pot consuma ca atare sau in salate.

0 out of 5

Mix Seminte de floarea soarelui si dovleac Solaris

1.91 lei

Ce contine Seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac. Cum se consuma Se pot consuma ca atare, fiind o gustare energizanta si plina de nutrienti. Se mai pot folosi la prepararea painii si se pot adauga in salate asortate.

0 out of 5

Musli mix 50 g Solaris

1.91 lei

Ce contine Fulgi de porumb cu zahar, seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, curmale, papaya, stafide, merisor. Cum se consuma Se consuma ca gustare in diminetile aglomerate. Poate fi combinat cu fulgi de cereale pentru a prepara propria reteta de musli.

0 out of 5

Musli mix fara zahar 50 g Solaris

2.88 lei

Ce contine Fulgi de porumb fara zahar, stafide, goji, caju, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui. Cum se consuma Se consuma ca gustare in diminetile aglomerate. Poate fi combinat cu fulgi de cereale pentru a prepara propria reteta de musli.

0 out of 5

Omega forte 50 g Solaris

1.91 lei

Ce contine Seminte de floarea soarelui, seminte de in, seminte de susan, seminte de dovleac. Cum se consuma Se consuma crude in iaurt natural. Se poate folosi acest amestec si pentru prepararea salatelor sau se poate adauga peste diferite preparate din carne.

0 out of 5

Seminte dovleac 50 g Solaris

2.88 lei

Ce contine Acizi grasi mono-nesaturati si poli-nesaturati: Omega 9 -17,1%, Omega 6 – 64,5%, vitaminele: A, B, D, E, F, K, minerale: zinc, calciu, magneziu, fier. Cum se consuma Se pot consuma ca atare, fiind o gustare energizanta si plina de nutrienti. Se mai pot folosi la prepararea painii si se pot adauga in salate asortate.

0 out of 5

Seminte pentru salata 40 g Solaris

2.88 lei

Ce contin Amestec de seminte de susan, seminte de floarea soarelui, seminte de in maro, seminte de chia, seminte de pin, seminte de dovleac. Cum se consuma Se adauga la salate, dar pot fi consumate si ca atare, reprezentand o masa bogata in nutrienti, bazica si cu un aport mare de energie. Utilizate cu precadere la salate de cruditati (spanac,…

0 out of 5

Seminte susan 50 g Solaris

1.91 lei

Ce contine Vitamine: E, B6; minerale: calciu, magneziu, fier, zinc, mangan, cupru; sesamol – puternic antioxidant; omega 9 si omega 6; fibre, lecitina, triptofan. Cum se consuma In preparate dulci: covrigi, budinci, produse de patiserie, preparate de orez si salate (cu precadere cea de varza). Poate fi consumat macinat in amestec cu miere, in parti egale, pentru vitalizare. Se recomanda…

0 out of 5

Tentatii dulci 40 g Solaris

3.82 lei

Ce contine Amestec de fructe uscate si nuci: stafide, caise, merisor,caju si migdale. Cum se consuma Produsul se poate consuma ca atare, reprezentand o gustare satioasa. Poate fi adaugat in salate de fructe, iaurt sau lapte de soia.

0